تاريخ : | | نویسنده : amouzeshelmi

 

آشپزی

 

مواد لازم :

 

بادمجان

چهار عدد

گوجه‌فرنگي و ران مرغ

از هر کدام سه عدد

سیر

دو حبه

رب گوجه‌فرنگي

يك قاشق سوپخوري

فلفل سبز

شش عدد

نمك و فلفل و آب و روغن

به ميزان لازم

 

 

طرز تهيه :

 

بادنجان‌ها را پوست كنده و به صورت طولي برش زده و در روغن كمي سرخ كنيد. مرغ بدون استخوان را خورشي تكه‌تكه كرده و در كمي روغن سرخ كنيد. سير خردشده و رب گوجه‌فرنگي، نمك و فلفل را هم اضافه كرده و كمي آب ريخته تا گوشت مرغ مغز پخت شود. سپس بين هر بادنجان‌ يك عدد گوشت مرغ قرار داده و رول كنيد و روي آن يك گوجه‌فرنگي و يك فلفل قرار داده و با خلال دندان محكم كرده و سس گوجه‌فرنگي را هم روي آن اضافه كنيد. در فر 180درجه سانتي‌گراد قرار دهيد تا فلفل و گوجه‌فرنگي كبابي شود يا روي اجاق آنها را كبابي كرده و بعد روي بادنجان قرار دهيد و پنج دقيقه روي حرارت گذاشته تا جا بيفتد.

 

منبع : groohashpazi



رپورتاژ
چاپ کتاب در یک ماه با هزینه زیر یک میلیون تومان
پاسخ به 7 سوال رایج در مورد عصب کشی دندان
پذیرش مقاله در مجلات معتبر ISI و اسکوپوس
روغن خراطین اصل
تفاوت دینگ با اپلیکیشن‌های تاکسی‌یاب آنلاین
انجام پایان نامه مدیریت
تاریخچه تغییر سرمربی در تیم استقلال تهران
تاریخچه تغییر سرمربی در تیم استقلال تهران
زمان دقیق شرف الشمس در سال ۹۷ چه زمانی است؟
زمان دقیق شرف الشمس در سال ۹۷ چه زمانی است؟
نمایندگی برندها در ایران
آپسان موتورز پارس
روش انتخاب اسباب بازی مناسب کودکان
سامانه جامع مشاغل شهرری
قیمت سرور | قیمت پرینتر | دستگاه حضور غیاب ، دستگاه فتوکپی
فال حافظ
توضیحی درباره صنعت پرورش شتر مرغ
دستگاه حضور و غیاب
تور لحظه آخری پر طرف دار کشورهای تایلند مالزی دبی و کیش
مبل تالار یا صندلی مبل تالار پذیرایی

لینک های مفید
آموزش مجازی | بیوگرافی ۹۸ | صندلی هتلی | تابلو سنکرون و پارالل دیزل ژنراتور | کاغذ دیواری | کاغذ دیواری |

قدرت گرفته از : پانا بلاگ


.: :.